4 feb. 2014

Föreningens blog

Hejsan alla,

Styrelsen har beslutat att skapa denna blogg på föreningens hemsidor med avsikt att göra dem lite mer levande. Vi vill att medlemmarna besöker våra hemsidor och får tips och idéer för sin forskning även härifrån. Men vi vill också att människor ute i världen kan hitta oss och även kontakta oss. Detta lyckas endast om vi syns i nutida medier, där vi är aktiva. Sedan en tid tillbaka finns vi ju också på Facebook. Jag uppmanar medlemmarna att gå med i vår grupp och vara aktiva där också!

Vi hoppas att på detta skulle ge oss mera synlighet och vi välkommnar nya medlemmar med glädje. Vi önskar även få kontakt till släktingar och andra släkt- och bygdeforskare över hela världen, som vi inte skulle haft någon aning om utan att synas på webben.

Vi hoppas på att få flere skribenter ur medlemsskaran, som vill göra små korta skrivelser om släkt- och bygdeforskning. Det kan vara berättelser om släkter, byar, personer eller sånt som berör forskningen på arkiv och dyl.
Om du vill skriva i vår blogg, tag kontakt med vår webmaster Lasse eller undertecknad, kontaktuppgifter finns på föreningens webbsida.

Hälsningar,
ordförande Inga-Lill